سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخصیص ۴۰۰ میلیون تومان کمک نقدی به حوزه بهداشت و درمان دماوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 14:48
دماوند- سرپرست فرمانداری دماوند از تخصیص ۴۰۰ میلیون تومان کمک نقدی به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان طی هفته اینده خبر داد.
بهداشت،حيدري،تأمين،درمان،حوزه،شهرستان،محل،تومان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حیدری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از تخصیص ۴۰۰ میلیون تومان کمک نقدی به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان طی هفته اینده خبر داد و اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود باید با تعامل و هماهنگی با سیاست‌های ستاد ملی، شرایط را برای زندگی مردم راحت تر کنیم.
حیدری افزود: تمام تجهیزات مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان باید تبیین و در اسرع وقت تأمین شود و با توجه به پیگیری‌های صورت‌گرفته ۴۰۰ میلیون تومان در راستای کمک به حوزه بهداشت تأمین و در هفته آینده در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت و این امر هیچ ارتباطی با موضوع ارزش افزوده ندارد.
سرپرست فرمانداری دماوند بیان داشت: این مبلغ در هیچیک از شهرستان‌های استان تهران جذب نشده و می‌تواند آرامش نسبی در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کند.
وی در خصوص رسیدگی به وضعیت بیماران ناقل با علائم خفیف گفت: در صورت تأمین نیروی درمانی می‌توان محل جدیدی پیش‌بینی و دوران نقاهت را در آن محل بگذرانند که تا ۲۴ ساعت آینده یکی از نقاط مد نظر انتخاب و تجهیز آن انجام خواهد شد.
حیدری عنوان داشت: سلامت جامعه در گرو همراهی مردم و اجرای درست تصمیمات اتخاذ شده خواهد بود.