خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۴۰ درصدی مجروحین تصادفات در خراسان‌جنوبی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 09:40
بیرجند- مدیرکل پزشکی قانونی خراسان‌جنوبی گفت: مصدومین تصادفات در دهه ماهه نخست سال ۹۷ در خراسان‌جنوبی نسبت به مدت مشابه ۴۰.۶ درصد افزایش داشته است.
تصادفات،رتبه،مصدومين

مصطفی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مصدومین تصادفات در دهه ماهه نخست سال ۹۷ در خراسان‌جنوبی نسبت به مدت مشابه ۴۰.۶ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در دهه ماهه نخست سال جاری سه هزار و ۶۱۸ مجروح تصادفی به پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد هزار و ۱۰۹ مورد زن و دوهزار و ۵۰۹مورد مرد بوده‌اند که این آمار در مدت مشابه سال قبل دو هزار و ۵۷۴ مورد بوده است.
جعفرزاده ادامه داد: از کل آمار مصدومین تصادفات، شهرستان بیرجند با هزار و ۹۶۳ نفر رتبه اول و شهرستان طبس با ۷۱۸ نفر رتبه دوم را دارد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان درمیان با ۶۴نفر نیز در انتهای جدول رتبه تصادفات قرار دارد، یادآور شد: در بین معاینات بالینی انجام شده در ۱۰ ماهه نخست سال ۹۷ در خراسان‌جنوبی مصدومین تصادفات با سه هزار و ۶۱۸ مورد در رتبه اول قرار گرفته است.