خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده باجگاه به صدرا مسدود شد/ برخورد با اجاره دهندگان پلاک بومی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 12:57
شیراز- رئیس پلیس راهور فارس از اسنداد جاده «لپویی» و «باجگاه» به صدرا خبر داد و گفت: اکنون احتمال تردد یک موتورسیکلت هم وجودندارد وخودروهای غیر بومی نیز نمی توانند ازاین مسیر واردشیرازشوند.
پلاك،فارس،پليس،بومي،خودروها،مبادي،ورودي،بازديد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مصطفی عباسی صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیر باجگاه و لپویی به صدرا در جمع خبرنگران با اشاره به عدم امکان جابجایی پلاک خودروها قبل از رسیدن به پلیس راه‌های فارس گفت: امکان جابجا کردن پلاک‌های غیر بومی با پلاک‌های بومی فارس، قبل از رسیدن به مبادی ورودی و پلیس راه‌های استان بسیار ضعیف است.
رئیس پلیس راهور فارس افزود: اما لازم است تا تمامی افراد بدانند که اجاره دادن پلاک و جابجایی پلاک خودروها برای عبور از مبادی ورودی، جرم بزرگی است و مجازات دارد و مأموران ما در صورت مشاهده خودرو را متوقف کرده و راننده را به مراجع قضائی معرفی می‌کنند.
وی اضافه کرد: فک پلاک البته به دستگاه و وسیله برای باز کردن پلاک و پرچ مجدد آن نیاز دارد و پلاک خودروها توسط مأموران نیز با مشخصات خودرو، مطابقت داده می‌شود.
سرهنگ عباسی تاکید کرد: با سرقت پلاک خودروهای بومی توسط افراد سودجو در شرایطی که مبادی ورودی شهرها برای مقابله با کرونا کنترل می‌شود نیز به شدت برخورد قانونی می‌شود و چنانچه مالکان خودروها با سرقت پلاک خود، مواجه شدند باید سریعاً به پلیس ۱۱۰ موضوع را اطلاع دهند.
وی افزود: با گزارش سرقت پلاک خودرو، پلاک اعلام شده به سرعت در لیست سیاه قرار می‌گیرد و توسط دوربین‌های پلاک خوان قوی جاده‌ها و ورودی‌های استان، شناسایی و توقیف می‌شود.
رئیس پلیس راهور فارس از بازدید جاده «لپویی» و «باجگاه» به صدرا توسط فرماندهان نیروی انتظامی فارس و مقامات قضائی خبر داد و گفت: امروز از این جاده‌ها بازدید به عمل آمد و جاده، مسدود شد و اکنون احتمال تردد یک موتورسیکلت هم وجود ندارد تا خودروهای غیر بومی بخواهند از این مسیر وارد شهر شیراز شوند.