خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

27 پایگاه هلال احمر در اجرای طرح غربالگری تشخیص کرونا در استان بوشهر راه‌اندازی شد + تصاویر

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 11:55
گروه‌ استان‌ها- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح غربالگری توسط نیروهای هلال احمر گفت: در این راستا 27 پایگاه غربالگری در ورودی‌های استان بوشهر ایجاد شده و تاکنون 450 هزار نفر غربالگری شده‌اند.
بوشهر،استان،كرونا،احمر،هلال،غربالگري،ويروس،پايگاه،توزيع

غلامرضا حاجیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به کنترل ورودی‌های استان بوشهر در مسیرهای مواصلاتی اظهار داشت: خودروهای ورودی‌ به استان بوشهر در تمام ورودی‌ها از طریق پایگاه سلامت جمعیت هلال احمر استان بوشهر کنترل می‌شوند.
وی از ایجاد 27 پایگاه غربالگری در محورهای ورودی به استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: پایگاه‌های سلامت و غربالگری با حضور امدادگران و همکاری نیروهای مردمی اقدام به ارائه خدمات تب‌سنجی می‌کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر به آمار طرح غربالگری پرداخت و بیان کرد: تاکنون با 46 دستگاه تب‌سنجی در 27 پایگاه سلامت هلال احمر استان بوشهر 161 هزار خودرو کنترل و 450 هزار نفر تب‌سنجی شده‌‌اند.
حاجیانی افراد بی‌علامت از ویروس کرونا در ورودی‌های استان بوشهر را 447 هزار نفر دانست و تصریح کرد: در این راستا 40 نفر افراد مشکوک به کرونا ویروس شناسایی و به مراکز درمانی هدایت شدند.
وی با بیان اینکه در طرح غربالگری تشخیص کرونا در ورودی‌های استان بوشهر بیش از 550 نفر از نیروهای هلال احمر و مردمی مشارکت دارند خاطرنشان کرد: نیروهای هلال احمر علاوه بر تب‌سنجی و مشارکت در طرح غربالگری تشخیص کرونا، اقلام بهداشتی توزیع و خودروها و مکان‌ها را علیه ویروس کرونا گند‌زدایی می‌کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به ایجاد 22 پایگاه توزیع مواد بهداشتی و گندزدایی در استان بوشهر بیان کرد: در این راستا امدادگران هلال احمر استان بوشهر تاکنون 1400 ماسک، یک‌هزار دستکش یکبار مصرف و 150 ژل و مایع ضدعفونی کننده توزیع کرده‌‌اند.
حاجیانی از توزیع 180 لیتر ماده شوینده خبر داد و بیان کرد: در این راستا 800 خودرو در استان بوشهر علیه ویروس کرونا گندزدایی و ضدعفونی شده است.
وی با تاکید بر توجه مردم به توصیه‌های وزارت بهداشت و رعایت موارد بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا از مردم خواست از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند و تا عادی شدن شرایط در خانه بمانند.
انتهای پیام/190/ح