خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوا ۴ تا ۸ درجه سردتر می‌شود / آسمان تهران ابری می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 02 فروردین 1399 - 20:02
نقشینه گفت:طی روزهای دوشنبه و سه شنبه در نیمه شرقی کشور ۴ تا ۸ درجه کاهش دما خواهیم داشت.
بارش،روز،كشور،بارشي،سامانه،شرق،مناطق،نقشينه،هواشناسي،باران

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
امین حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت آب و هوای کشور اظهار کرد: امروز با تقویت سامانه بارشی در نیمه غربی و جنوبی کشور بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش بینی می شود، ضمن آنکه در بخش هایی از شمال شرق و شرق بارش پراکنده رخ خواهد داد.
وی افزود: روز یکشنبه با تقویت سامانه بارشی، بارش اکثر مناطق کشور را فرا می گیرد.
نقشینه از استمرار فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق خبر داد و گفت: روز دوشنبه فعالیت سامانه بارشی، بارش در مرکز کشور، سواحل دریای خزر و نیمه شرقی تداوم دارد، ضمن آنکه روز سه شنبه در سواحل دریای خزر، شمال شرق و بخش هایی از شرق بارش پراکنده خواهیم داشت.
این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه روز چهارشنبه سامانه بارشی از کشور خارج می شود، بیان کرد: بنابر نقشه های هواشناسی روز چهارشنبه اکثر مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود.
به گفته وی، طی امروز و فردا در مناطق جنوب ایران، دامنه های جنوبی البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی ریزش تگرگ رخ می دهد و این شرایط روز دوشنبه در مرکز و شمال شرق دور از انتظار نیست.
به گفته نقشینه، روز یکشنبه دمای هوا در غرب سواحل دریای خزر، شمال غرب و نوار شمالی کشور ۳ تا ۵ درجه و طی روزهای دوشنبه و سه شنبه در نیمه شرقی کشور ۴ تا ۸ درجه کاهش دما خواهیم داشت.
این کارشناس سازمان هواشناسی طی سه روز آینده خلیج فارس و غرب تنگه هرمز را مواج و متلاطم اعلام کرد.
پیش بینی بارش باران همراه با رعد و برق در تهران
وی درباره آخرین وضعیت آب و هوای تهران بیان کرد: ازبعدازظهر امروز تا صبح دوشنبه در برخی ساعات بارش باران گاهی رعد و برق و تندباد موقتی و در ارتفاعات مه، بارش برف و باران، احتمال ریزش تگرگ همراه با کاهش دما وجود دارد.
نقشینه در پایان بیشینه دمای روزهای آتی را بین ۱۵ تا ۱۸ درجه سانتی گراد و کمینه دما ۵ تا ۷ درجه سانتی گراد اعلام کرد.
انتهای پیام