خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها در مازندران

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1399 - 15:03
ساری - مدیرکل هواشناسی مازندران نسبت به آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها براثر نفود سامانه بارشی و سرد در روزهای آینده هشدار داد.
كاهش،دما،سامانه،بارش،همراه

محمدرضا رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه براثر نفوذ سامانه بارشی از بعدازظهر یکشنبه هوای استان تا ۵ درجه سردتر می‌شود، افزود: این سامانه سبب آبگرفتگی معابر در مناطق ساحلی و جلگه‌ای و بالاآمدن آب رودخانه و مسیل‌ها خواهد شد.
وی کاهش دید و اختلال در تردد جاده‌ای را از دیگر پیامدهای این سامانه سرد و بارشی بیان کرد و گفت: بارش بین ۳۰ تا ۱۰۰ میلی متری باران در دامنه‌ها و جلگه و ۳۰ تا ۵۰ سانتی متری برف در ارتفاعات و محورهای کوهستانی دور از انتظار نیست.
وی با بیان اینکه وضعیت هوا در روز جاری ابری همراه با بارش پراکنده و کاهش نسبی دما است، افزود: در روزهای یکشنبه و دوشنبه نیز در مناطق ساحلی و جلگه‌ای وضعیت هوا ابری همراه با بارندگی، کاهش دما و وزش باد و در ارتفاعات با بارش برف و کاهش دما همراه خواهد بود.