سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولتی‌ها به دنبال واگذاری پروژه‌های پر سود به جامعه باشند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 02 فروردین 1399 - 14:41
کارشناس اقتصادی گفت: بهتر است تمهیداتی از جمله واگذاری پروژه‌های سود آور به مردم صورت گیرد که هم موجب اشتغالزایی شود.
نقدينگي،اقتصادي،كشور،كنترل،توان،تدابير،بانكي،خبرنگاران

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
نصرت عبدلله زاده کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص رشد نقدینگی کشور در سال ۹۹ اظهار کرد: طی ماه های گذشته شرایط اقتصادی بسیار سختی را در کشورمان متحمل شدیم.
نقدینگی لازمه اقتصاد در هر کشوری است و بدون آن امکان فعالیت در زمینه های اقتصادی وجود ندارد، همچنین در نبود آن معضلات جدیدی در جامعه ایجاد می شود.
وی ادامه داد: تعادل در هر امری بهترین گزینه است که در خصوص نقدینگی هم باید رعایت شود.
بسیاری از حوزه ها از کمبود نقدینگی گلایه دارند که با ارائه تسهیلات بانکی می توان این امر را آسان کرد.
این اقتصاددان بیان کرد: این شرایط را در صورتی می توان کنترل کرد که تدابیر لازم دیده شود، همچنین تحقق آن مستلزم هزینه بسیار است.
بیشتربخوانید:جاری شدن سیل نقدینگی در پی انتشار ۸۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی
وی در خصوص روش‌های کنترل نقدینگی در سال جدید گفت: برای کنترل نقدینگی در کشور بهتر است استقلال بیشتری به بانک مرکزی داده شود تا سلطه مالی بر نظام پولی بانکی کشور تمام شود.
عبدالله زاده ادامه داد: همچنین بهتر است تمهیداتی از جمله واگذاری پروژه‌های سود آور به مردم صورت گیرد که هم موجب اشتغالزایی شود و هم رشد نقدینگی در جامعه شود.
همچنین نباید چاپ پول بدون پشتوانه صورت گیرد.
این استاد دانشگاه در پایان گفت: با تدابیر هوشمندانه می توان بستر مناسب برای جذب نقدینگی را فراهم کرد.
همچنین دولت باید تحت هر شرایطی اعتماد از دست رفته مردم را با سیاست های مطلوب برگرداند تا همه مشکلات اقتصادی در کشور برطرف شود.
انتهای پیام/