خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهایی ۱۱۰۰ نفر از چنگال کرونا در یزد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1399 - 12:29
یزد ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از بهبود و ترخیص حدود هزار و ۱۰۰ نفر از افراد مبتلا و مشکوک به کرونا در یزد خبر داد.
كرونا،شادكام،نوري،بهبود،استان،نفر،صعودي

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون هزار و ۹۷۴ نفر با علائم تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری شدند که تاکنون حدود هزار و ۱۰۰ نفر از آنها بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه سیر ابتلاء به کرونا در استان صعودی است، افزود: آمار مبتلایان قطعی از ۶۰۰ نفر گذشته و آخرین آمار ساعت ۱۴ امروز توسط وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.
نوری شادکام با اشاره به اینکه خوشبختانه تعداد افراد بهبود یافته نیز در حال افزایش است به نحوی که تاکنون ۵۴ درصد افراد مبتلا بهبود یافته اند، عنوان کرد: تقویت سیستم ایمنی بدن در این روزها می‌تواند از بحران کرونا بکاهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تاکید کرد: مردم اکیداً از سفر به استان یزد خودداری کنند و هم‌استانی‌ها نیز نوروز امسال را در منزل سپری کنند تا از بحران کرونا عبور کنیم.
نوری شادکام تصریح کرد: سفر و تردد غیرضروری در سطح شهر و حضور در اماکن عمومی، نتیجه‌ای جز ادامه سیر صعودی کرونا نخواهد داشت.