خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره مندی ۷۰۰۰ نفر از آموزش‌های عمومی و تخصصی هلال احمر همدان

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1399 - 10:37
همدان - معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان همدان از بهره مندی بیش از ۷۰۰۰ نفر از آموزش‌های عمومی وتخصصی هلال احمر همدان خبر داد.
آموزش،آموزشي،نفر،مجموع،پايه،جمعيت،ارائه،احمر،هلال،همدان

لیلا اظهری در گفتگو با خبرنگار مهر با هشدار به عموم مردم در خصوص کرونا ویروس و آموزش‌های مجازی ارائه شده در این خصوص گفت: مردم ضمن رعایت بهداشت فردی و اهمیت به موضوع کرونا در محل‌های عمومی باید حداقل ۲ متر از هم فاصله بگیرند.
وی گفت: در مجموع بیش از ۷ هزار نفر از آموزش‌های هلال احمر این جمعیت شامل دوره‌های آموزش حمایت‌های حیاتی پایه، احیای قلبی و ریوی، کنترل خونریزی، شوک و تروما برخوردار شده‌اند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه در سال ۹۸ توانستیم آموزش‌های عمومی و تخصصی مختلفی را به جامعه هدف ارائه کنیم، اظهار کرد: در مجموع بیش از ۷ هزار نفر از آموزش‌های همگانی این جمعیت شامل دوره‌های آموزش حمایت‌های حیاتی پایه، احیای قلبی و ریوی، کنترل خونریزی، شوک و تروما برخوردار شده‌اند.
وی همچنین به طرح «خادم» با رویکرد آموزش کوتاه مدت و آمادگی در برابر مخاطرات به خانواده‌ها با هدف حساس سازی آحاد جامعه نسبت به بلایای طبیعی اشاره و اظهار کرد: با اجرای این طرح در سطح ۹ شهرستان استان همدان، در مجموع ۱۲ هزار نفر این آموزش‌ها را دریافت کرده‌اند.
لیلا اظهری پایه اصلی آموزش‌های هلال احمر را دوره ۲۲ ساعته کمک‌های اولیه دانست و افزود: در سال ۹۸ در مجموع بیش از ۵ هزار نفر از شهروندان و روستاییان، این آموزش‌ها را دریافت کرده‌اند.
وی همچنین آموزش مهارت‌های پایه داوطلبی را دومین دوره برای فراگیران عنوان کرد و افزود: با برگزاری ۱۳۱ دوره مهارت‌های پایه داوطلبی در سطح شهرستان‌های استان همدان احضار بیش از ۳ هزار نفر این آموزش‌ها را فرا گرفته‌اند.
معاون آموزش هلال احمر همدان از ارائه آموزش‌های همگانی به عنوان یکی از وظایف این جمعیت نام برد و گفت: در همین راستا در برنامه‌های مناسبتی مختلف که در سطح شهر برگزار می‌شد، با اعزام مربیان باتجربه، آموزش‌های کوتاه مدت و سرپایی را به بیش از ۶ هزار نفر، با هدف ایجاد حساسیت عمومی نسبت به نحوه مواجهه با بلایای طبیعی ارائه کردیم.
وی اجرای برنامه‌های آگاه‌سازی و اطلاع رسانی مختلف از جمله توزیع بروشورهای آموزشی در سطح ادارات و ارگان‌ها، نصب بنر با محتویات آموزشی در مکان‌های پر تردد، ضبط برنامه‌های آموزشی تلویزیونی، تولید انیمیشن‌های آموزشی و ارسال پیامک‌های آموزشی را از دیگر وظایف این معاونت عنوان کرد و افزود: در برنامه پایانی آموزشی این جمعیت در سال ۹۸، توجه به روش‌های پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس را در اولویت قرار دادیم و در مجموع بیش از هزار مورد آموزش مجازی به عموم مردم ارائه شد.