خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار اشتری: برای شکست کرونا در خانه بمانید

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 01 فروردین 1399 - 09:30
سردار اشتری از شهروندان خواست که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در خانه بمانند و از سفر در تعطیلات نوروزی خودداری کنند.
سلامت،جامعه،انتظامي،فرمانده،نيروي،كشور،كرونا،اشتري،ناجا،سردا ...

درخواست فرمانده ناجا از مردم؛
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا گفت: حلول سال نو و بهار پرطراوت که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است را خدمت هم میهنان عزیزم تبریک گفته و شهادت جانسوز هفتمین خورشید تابناک امامت و ولایت، حضرت امام موسی کاظم (ع) را تسلیت عرض می‌کنم.
وی افزود: سال ۹۸ از آغاز تا انجام برای نیروی انتظامی مملو از ماموریت‌های پرحجم، سنگین و اضطراری بود که به لطف الهی، تلاش جهادگونه و ایثارگرانه همکاران عزیزم از مرز تا مرکز از این ماموریت‌ها سربلند بیرون آمده و البته تعدادی از کارکنان به درجه رفیع شهادت و یا جانبازی نائل آمده و تعدادی نیز در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا به لقاءالله پیوستند که بر روح بلند و ملکوتی شهیدان درود و رحمت فرستاده و از درگاه خداوند متعال برای خانواده‌های آن عزیزان طلب صبر و بردباری و برای جانبازان عزیز و بیماران کووید ۱۹ نیز شفای عاجل مسئلت دارم.
سردار اشتری تصریح کرد: اکنون و در آستانه سال نو، کشور در شرایط حساس مقابله با ویروس کرونا قرار دارد و نیروی انتظامی با تمام توان، تجهیزات و امکانات در راستای فرامین فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به منظور حفظ و صیانت از سلامت هموطنان گرانقدر در کنار جامعه پزشکی و ستاد ملی مقابله با ویروس منحوس کرونا فعالیت می‌کند.
وی افزود: با توجه به وضعیت فعلی کشور که سلامت آحاد مردم، خانواده‌ها و جامعه در اولویت همه مسائل است، نیروی انتظامی با انتخاب شعار" سلامت خانواده، امنیت جامعه" با "هشتگ در خانه می‌مانیم" از عموم شهروندان دعوت می‌کند در خانه بمانند و با پیشه کردن صبر و بردباری به سلامت خانواده‌ها و امنیت جامعه کمک کند.
فرمانده ناجا گفت: سلامت و موفقیت تمامی شهروندان را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرده و از تلاش و مجاهدت‌های همه همکارانم در نیروی انتظامی و خانواده هایشان تشکر و قدردانی می‌کنم و تلاش ایثارگرانه جامعه پزشکی کشور، تولید کنندگان لوازم بهداشتی و همه کسانی که قدم در راه سلامت و امنیت جامعه گذاشته اند را ارج می‌نهیم.
سردار اشتری اظهار کرد: توصیه مسئولان امر این است که در این مدت سفر‌ها انجام نشود، ما هم بر این موضوع تاکید می‌کنیم.
حدود ۴۰ درصد کاهش سفر‌های نوروزی نسبت به نوروز سال گذشته را شاهد هستیم.
وی افزود: از ۴۰ درصدی که رعایت کردند و در خانه‌هایشان ماندند، تشکر می‌کنم، اما سخنم با آن ۶۰ درصد است، باید در شرایط فعلی کشور نسبت به توصیه‌های مسئولان توجه داشته باشیم.
انتهای پیام/