خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ هزار پزشک ایتالیایی کرونا گرفتند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 01 فروردین 1399 - 05:06
در حالی که ۲ هزار پزشک ایتالیایی هم به کرونا مبتلا شدند مقامات این کشور از تمامی پزشکان بازنشسته خواستند برای مقابله با این بیماری به خدمت بازگردند.
ويروس،كرونا،ايتاليا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مقامات درمانی ایتالیا خبر دادند که دست کم ۲ هزار پزشک در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
از سوی دیگر، مقامات این کشور از تمامی پزشکان بازنشسته درخواست کردند برای مقابله با ویروس کرونا به خدمت بازگردند.
دولت ایتالیا با بیان اینکه ۴۲۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته‌اند اعلام کرد شمار کل میزان مرگ و میر در این کشور بر اثر این ویروس به ۳۴۰۵ نفر رسیده است.
با این آمار، ایتالیا آمار مرگ و میر ۳۲۴۵ نفری چین که گفته می‌شود نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونای جدید در آنجا ثبت شده را پشت سر گذاشته است.
انتهای پیام/