روند مطلوب بهبود بیماران کرونایی در شاهرود؛ 70 درصد از مبتلایان بیماری کرونا در شاهرود مرخص شدند
تسنیم
|
استانها
|
پنجشنبه، 29 اسفند 1398 - 17:44
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به روند مطلوب بیماران کرونایی در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه اظهار داشت: 70 درصد از مبتلایان بیماری کرونا در شاهرود مرخص شدند.

رضا چمن در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود، با اشاره به تلاش کادر درمانی در شاهرود اظهار داشت: خوشبختانه روند بهبودی بیماران در شرق استان سمنان مطلوب است.
وی به افراد بهبودیافته از بیماری کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اشاره کرد و افزود: تاکنون تعداد 189 نفر بیمار مبتلا به کرونا بهبودیافته و با حال عمومی خوب از بیمارستانها مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مجموع تاکنون نتیجه آزمایش 270 نفر در شهرستانهای شاهرود و میامی مثبت اعلام شد.
چمن با همکاری و مشارکت مطلوب مردم برای در خانه ماندن اشاره کرد و گفت: باید برای کنترل این ویروس مردم همچنان توصیههای پزشکان را رعایت کرده و در خانه بمانند.
انتهای پیام/363/ح