خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«عصائب اهل الحق» : سلاح خود را فقط به روی اشغالگران آمریکایی نشانه می‌گیریم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 29 اسفند 1398 - 14:55
جنبش عصائب اهل الحق با بیان اینکه سلاح خود را فقط به روی اشغالگران آمریکایی نشانه گرفته، تصریح کرد اجازه نخواهد داد کسی که به آغوش آمریکا پناه برده بر عراق حکومت کند.
عراق،آمريكايي،الربيعي،الحق،جنبش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،محمود الربیعی سخنگوی دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل الحق اظهار داشت : 14 پایگاه آمریکایی در عراق وجود دارد که هیچ مسئول عراقی نمی داند در داخل آنها چه می گذرد.
الربیعی تاکید کرد: مردم عراق، نخست وزیر مستعفی و پارلمان عراق همگی خواستار خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق هستند اما آمریکایی ها همچنان اصرار دارند در داخل عراق بمانند.
به گزارش العالم، سخنگوی دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل الحق افزود: اجازه نمی دهیم کسی که به آغوش آمریکا پناه برده بر عراق حکومت کند.
وی در ادمه افزود: با شخصیت الزرفی مشکلی نداریم بلکه با شیوه و عملکرد وی مشکل داریم و تنها به روی اشغالگران سلاح می کشیم و با دولت الزرفی تنها با ابزارهای مدنی مخالفت خواهیم کرد.
انتهای پیام/