خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان صحرایی در غرب مازندران ایجاد می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 اسفند 1398 - 11:38
ساری - استاندار مازندران گفت: بیمارستان صحرایی برای خدمات دهی به بیماران کرونایی در غرب استان راه اندازی می شود.
مازندران،استان،توجه،كرونا،زادگان،عيد،ستاد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان صبح پنجشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان با بیان این که هیچ راهی بهتر از ماندن در خانه برای مهار کرونا نیست، افزود: امسال مردم استان عید را به صورت مجازی برگزار کنند.
حسین زادگان با اشاره به این که خوشبختانه با رعایت مردم در چهارشنبه آخر سال، شاهد کمترین سوانح و حوادث بودیم، گفت: مدیران دستگاه‌ها در عید نوروز باید آماده باش و خدمت رسان باشند.
وی با بیان این که تعطیلات معنا ندارد، یادآور شد: سفر به مازندران در این شرایط هیچ لذتی نخواهد داشت و توام با خطرات جدی برای سلامت عمومی است.
استاندار با تاکید بر این که ایجاد بیمارستان صحرایی در غرب مازندران اجرایی شود، اظهار داشت: امکانات بهداشتی مورد نیاز کارکنان جایگاه‌های سوخت تا ظرف ۲۴ ساعت آینده توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی فراهم شود.
فرمانده قرارگاه زیستی استان مازندران، افزود: کمیته روستایی ستاد توجه به وضعیت روستاها را با توجه به آغاز فصل کشاورزی مورد توجه ویژه قراردهد.