خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تست کرونای رئیس سنای برزیل مثبت شد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | پنجشنبه، 29 اسفند 1398 - 01:42
رئیس سنای برزیل نیز به جمع چند مقام دیگر این کشور پیوست و تست کرونای وی مثبت اعلام شد.
برزيل،نفر،اعلام،كرونا،تست،مبتلا

رئیس سنای برزیل نیز به جمع چند مقام دیگر این کشور پیوست و تست کرونای وی مثبت اعلام شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ تست کرونای «داوی آلکولومبر» رئیس سنای برزیل مثبت اعلام شده و بر اساس اعلام رسانه‌ها، وی در حال حاضر در شرایط خوبی قرار داشته و علائم جدید ندارد و در حال حاضر در قرنطینه خانگی قرار داد.
تا کنون تست کرونای سه نماینده پارلمان برزیل نیز مثبت اعلام شده بود و «فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل نیز چند روز پیش با رئیس جمهور آمریکا دیدار کرده بود به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده است.
بر اساس آمارهای رسمی، تا کنون 367 نفر در برزیل به کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد نیز 1 نفر جان خود را از دست داده است.
برزیل بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در کشورهای آمریکای لاتین دارد.
این کشور اخیرا مرزهای خود با ونزوئلا را مسدود کرد و تنها مسیر انتقال کالا میان دو کشور باز است.
بر اساس آخرین آمار، تا کنون 215 هزار و 500 نفر در کل جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌ که از این تعداد 8 هزار و 889 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
همچنین 84 هزار 314 نفر نیز از مبتلایان بهبودی خود را بدست آورده‌اند.
انتهای پیام/.