خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرانسه به انگلیس هشدار داد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 21:37
فرانسه از رویکرد انگلیس در قبال مبارزه با کرونا انتقاد کرد و به مقامات لندن هشدار داد که ممکن است مرزهای دو کشور مسدود شود.
ويروس،كرونا،انگليس،شيوع،فرانسه،مرزها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، «ادوارد فیلیپ» نخست‌وزیر فرانسه با انتقاد از رویکرد مقامات لندن در برابر شیوع کرونا، هشدار داد که اگر انگلیس اقدامات مشخصی در برابر شیوع ویروس کرونا اتخاذ نکند، انگلیسی‌ها اجازه ورود به خاک فرانسه را نخواهند داشت.
این مقام فرانسوی، انگلیس را متهم کرد که اقدام مؤثری در برابر شیوع ویروس دنبال نمی‌کند.
به گفته نخست وزیر فرانسه، اگر کشورهای همسایه مانند انگلیس، زمان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از دست دهند، در مقابل فرانسه نیز در پذیرش افراد دارای ملیت انگلیسی دچار مشکل خواهد شد و ناگزیر به تجدیدنظر و اعمال محدودیت در مرزها و حتی مسدود کردن این مرزها در راستای مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.
آمار فوت شدگان بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا در انگلیس با افزایش دو برابری در ۲۴ ساعت گذشته به ۲۱ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت انگلیس با اعلام این آمار همچنین عنوان کرد که تعداد مبتلایان به این ویروس نیز از مرز یک هزار تجاوز کرده و به یک هزارو ۱۴۰ نفر رسید.