خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقل و انتقال اسناد فاقد اولویت حج و عمره تا پایان فروردین متوقف شد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 16:50
سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت از اعمال محدودیتهای نقل و انتقال اسناد فاقد اولویت حج تمتع و عمره خبر داد و گفت: توقف نقل و انتقال تا پایان فروردین سال 99 خواهد بود.
حج،انتقال،نقل،دفاتر،اسناد،زيارتي،زيارت،اولويت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اکبر رضایی با بیان اینکه از اعمال محدودیت‌های نقل و انتقال اسناد فاقد اولویت حج تمتع و عمره خبر داد و گفت: این توقف به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم کاهش میزان مراجعات و ترددهای غیر ضروری انجام شده است.
وی افزود: اسنادی دارای اولویت شناخته می‌شوند و قابل نقل و انتقال تا پایان فروردین ماه سال 99 هستند که تاریخ ودیعه گذاری آنان تا 15 اردیبهشت ماه سال 1386 باشد؛ پس از فروردین ماه سال آینده همه اسناد مطابق روال گذشته و براساس دستورالعمل‌های صادره قابل نقل و انتقال است.
سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه برای نقل و انتقال نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر حج و زیارت نیست، گفت: طبق دستورالمعل‌های قبلی سازمان، متعاملین باید بومی و ساکن در استان باشند که بر همین اساس دفاتر زیارتی مراتب را بررسی و اقدام خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه متقاضیان نقل و انتقال اسناد دارای اولویت ذکر شده فقط باید با دفاتر زیارتی مرتبط باشند، تاکید کرد: در این ایام مراجعه متعاملین به حج و زیارت استان ضرورتی نداشته و پس از انجام مراحل مربوطه و تأیید، صدور معرفی نامه های «دفاتر اسناد رسمی» و «بانک عامل» از طریق نماینده دفتر زیارتی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/