خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیسی‌ها از رفتن به سفر منع شدند/ برنامه گل‌محمدی برای تمرین بازیکنان در خانه

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 15:16
بازیکنان پرسپولیس تا زمان شروع مجدد تمرینات، در خانه با برنامه اختصاصی تمرین می‌کنند.<br/>
بازيكنان،تمرينات،پرسپوليس،مربيان

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس،با وجود تعطیلی تمرینات پرسپولیس اما مربیان و اعضای کادرفنی از بازیکنان تیم خواسته‌اند تا در روزهای عید نوروز تمرینات خود را ادامه دهند.طبق برنامه‌هایی که از سوی مربیان به بازیکنان داده شده قرار است سرخ‌پوشان در خانه تمرینات اختصاصی خود را برگزار کنند تا از نظر بدنی دچار افت نشوند.
همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا، کادر فنی از بازیکنان خواستند تا در ایام تعطیلات تحت هیچ عنوان به سفر نروند و در خانه بمانند.
از آنجایی که بهترین روش برای کنترل ویروس کرونا ماندن در خانه است به همین دلیل مربیان پرسپولیس از بازیکنان خود خواسته‌اند تا در منازل خود تعطیلات را سپری کنند.
انتهای پیام/