خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیاست بی‌اعتنایی رژیم صهیونیستی به وضعیت اسیران و نگرانی فلسطینیان از شیوع کرونا

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 14:04
خانواده‌های اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر از وضعیت فرزندانشان در سایه شیوع کرونا و شرایط غیرانسانی این زندان‌ها به شدت ابراز نگرانی کردند.
اسرا،فلسطيني،كرونا،صهيونيست،صهيونيستي،رژيم،اسراي،ويروس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه القدس‌العربی خانواده اسرای فلسطینی با ابراز نگرانی از شرایط فرزندانشان در زندان‌های رژیم اشغالگر اعلام کردند که مقامات رژیم صهیونیستی هیچ اقدامی برای حمایت از این اسرا که در سایه شیوع ویروس کرونا از کمبود امکانات بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده و اهمال‌کاری پزشکی رنج می‌برند٬ انجام نمی‌دهند.
«عیسی صبری» پدر یک نوجوان 17 ساله فلسطینی که از سال گذشته در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر است، اظهار داشت که مسئولان صهیونیست هیچ توجهی به زندگی اسرا نداشته و هیچ کاری برای حمایت از آنها انجام نمی‌دهند.
وی به نقل از فرزندش گفت که مقامات صهیونیست هیچ اقدامی برای مقابله با کرونا در این زندان‌‌ها انجام نمی‌دهند.
صبری خواستار آزادی این اسرا به ویژه نوجوانان و بیماران شده و اشاره کرد که مسئولیت جان این زندانیان بر عهده مقامات صهیونیست است.
فلسطینیان همچنین تاکید کردند که مسئولان صهیونیست سیاست اهمال‌کاری پزشکی را علیه اسرا در پیش گرفته و احتمال شیوع ویروس کرونا در این زندان‌‌ها بسیار زیاد است.
پیش از این هیئت رسیدگی به امور اسرا و آزاد شدگان فلسطینی از ورود یک پزشک صهیونیستی مبتلا به ویروس کرونا به داخل یکی از زندان‌های اسرای فلسطینی خبر داده بود.
تعداد اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی به 5000 نفر می‌رسد که 200 نفر از آنها کودک بوده و 700 نفر نیز از بیماری های خطرناک رنج می‌برند.
انتهای پیام/