خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از حذف امهال ۳ ماهه وام مسکن

مهر | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 13:21
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: مستثنی شدن تسهیلات خرید مسکن از مصوبه جدید دولت مبنی بر تعویق ۳ ماهه بازپرداخت تسهیلات، نامطلوب و غیر عادلانه است.
تسهيلات،مسكن،كرونا،گيرندگان،اقساط،فعالان،مصوبه،وام،كنوني،پرداخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، صدیف بدری مستثنی شدن تسهیلات خرید مسکن از مصوبه جدید دولت مبنی بر تعویق ۳ ماهه بازپرداخت تسهیلات را نامطلوب و غیرعادلانه توصیف کرد و گفت: به طور حتم نمی‌توان عده‌ای از تسهیلات گیرندگان را از پرداخت اقساط وام معاف کرد، آن وقت وام گیرندگان مسکن را موظف به پرداخت اقساط تسهیلات کرد.
نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که در شرایط کنونی که شیوع بیماری کرونا به فعالان اقتصادی آسیب وارده کرده، باید از آنها حمایت کرد، اما باید به این مسئله نیز توجه داشت که بخش اعظمی از تسهیلات گیرندگان مسکن نیز جز اقشار متوسط و ضعیف جامعه هستند که برای تقویت قدرت مالی خود وام گرفته اند.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی درآمد تمام فعالان اقتصادی و کارگران به دلیل شیوع کرونا کاهش محسوسی پیدا کرده، از این رو دولت ما نیز مانند دیگر کشورها باید با ارائه راه کارهایی از آنها حمایت کند، تا تمام اصناف و کسبه بتوانند این وضعیت بحرانی را با خیالی آرام تر طی کنند.
هر چند که سیاست‌های اعمال شده تنها بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی را حل خواهد کرد.
بدری تأکید کرد: سیاست جدید بانک مرکزی برای مستثنی شدن تسهیلات خرید مسکن از مصوبه جدید دولت مبنی بر تعویق ۳ ماهه بازپرداخت تسهیلات، رویکرد نادرستی است که باید هر چه سریع‌تر اصلاح شود، البته وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که تسهیلات مسکن نیز مشمول این مصوبه است، اما هنوز این مسئله تأیید نشده است.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: پرداخت اقساط تسهیلات مسکن در شرایط کنونی که تمام کشور با بیماری کرونا درگیر هستند، تنها خانوارهای ضعیف و متوسط جامعه را مورد تهدید قرار خواهد داد.