خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر تشکیل کنسرسیوم استان‌های مشرف به بیابان لوت

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 12:59
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند گفت: سعی می‌کنیم کنسرسیومی متشکل از بخش‌های دولتی و خصوصی سه استان مشرف به بیابان لوت تشکیل شود تا برنامه‌ها هماهنگ پیش رود.
لوت،همايش،بيابان،بيرجند،گردشگري،اتاق،بازرگاني،اقدامات

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند گفت: سعی می‌کنیم کنسرسیومی متشکل از بخش‌های دولتی و خصوصی سه استان مشرف به بیابان لوت تشکیل شود تا برنامه‌ها هماهنگ پیش رود.
محمدرضا مجیدی، سه شنبه شب 27 اسفند، در نشست با مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی بیابان لوت، اظهار کرد: پس از برگزاری اولین همایش بین‌المللی در اردیبهشت امسال در دانشگاه بیرجند، دومین همایش در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: یک برنامه ۱۰ ساله طراحی و پنج همایش دو سالانه در نظر گرفته شده تا نتایج مطالعات و پژوهش‌ها و اقدامات انجام شده ارائه شود.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: پس از تلاش‌های مستمر سه سال گذشته، بیابان لوت به عنوان اولین اثر طبیعی کشورمان ثبت جهانی شد.
مجیدی اظهار کرد: پس از ثبت، مسئولیت همگان برای پاسداشت این اثر رعایت معیارها ضمن بهره بردن از مزایای آن سنگین است و هر سه استان مشرف به بیابان لوت باید از این ثبت جهانی بهره‌مند شوند.
وی افزود: باید پیگیر مصوبات و تفاهمات انجام شده تا زمان برگزاری همایش دوم باشیم که از آن جمله انتشار کتاب نفیس عکس لوت به عنوان یک اقدام ماندگار بوده که در معرفی این اثر جهانی مؤثر است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: باید اقدامات به صورت منسجم اجرا شود تا در پایان دهه در سال ۱۴۰۸ به اهداف مورد نظر دست یابیم.
سامان فرزین، مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی بیابان لوت نیز در این دیدار بر همکاری، هم‌اندیشی و اجرای اقدامات هدفمند و منسجم در این راستا تاکید کرد.
انتهای پیام