سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازنشر داستانی آهنگین از محمدرضا سرشار پس از ۱۰ سال

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 12:28
سرانجام پس از ۱۰ سال، داستان آهنگین و پرمخاطب «گنجشکک و پنبه‌دانه» با تصویرگری جدید، بازنشر شد.<br/>
تصويرگري،شمارگان،چاپ،آهنگين،پرمخاطب

سرانجام پس از ۱۰ سال، داستان آهنگین و پرمخاطب «گنجشکک و پنبه‌دانه» با تصویرگری جدید، بازنشر شد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سرانجام پس از ۱۰ سال، داستان آهنگین و پرمخاطب «گنجشکک و پنبه‌دانه» با تصویرگری جدید بازنشر شد.
این افسانه کلاسیک توام با تکرار عامیانه به روایت جدید «محمدرضا سرشار» که نخستین بار در سال ۱۳۷۰ با تصویرگری کاظم طلایی، توسط انتشارات پیام آزادی منتشر شد، از بدو نشر، مورد استقبال مخاطبان خود (کودکان مقطع دبستان) قرار گرفت؛ به طوری که طی ۱۸ سال (تا سال ۱۳۸۸) انتشار توسط این ناشر، با ۹ بار چاپ، به مجموع شمارگان ۹۷٫۰۰۰ نسخه رسید.
از آن پس، با تغییر سیاست‌های صورت گرفته در انتشاراتی مذکور، این کتاب به مدت ۱۰سال منتشر نشد تا اینکه از چند سال پیش، ذیل طرح تجمیع آثار محمدرضا سرشار در انتشارات سوره‌ مهر، برای تجدید چاپ در اختیار این ناشر قرار گرفت و سرانجام در اسفند ۱۳۹۸ با تصویرگری جدید نرگس دلاوری در شمارگان ۲۵۰۰ نسخه به چاپ دهم (اول سوره مهر) و مجموع شمارگان ۹۹٫۵۰۰ رسید.
انتهای پیام/