سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال وقوع سیل در استان آذربایجان‌ غربی/ مردم کنار سدها و مسیل‌ها نروند

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 10:15
مدیر پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌ غربی گفت: با توجه به پیش‌بینی بارش‌های شدید باران در استان، وقوع سیل دور از انتظار نیست.
استان،بارش،مناطق،صبح،پنجشنبه،غربي

مدیر پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌ غربی گفت: با توجه به پیش‌بینی بارش‌های شدید باران در استان، وقوع سیل دور از انتظار نیست.
مهدی صابری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار کرد: یک سامانه بارشی پرانرژی و قوی از صبح امروز از نوار غربی وارد استان آذربایجان غربی شده و به سرعت تا ظهر فردا سراسر استان را فرا می‌گیرد.
وی با بیان اینکه کل مناطق استان درگیر بارش می‌شود، تصریح کرد: بارش در اغلب مناطق به شکل باران و تنها در ارتفاعات و مناطق بسیار سردسیر به شکل برف پیش‌بینی می‌شود.
رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌ غربی افزود: بارش ‌ها تا صبح پنجشنبه ادامه می‌یابد و صبح پنجشنبه از شدت بارش کم شده، اما همچنان به شکل متناوب در سطح استان تا اواخر وقت پنجشنبه بارش ادامه می‌یابد.
صابری از احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر خبر داد و اظهار کرد: به مدت 24 ساعت از صبح امروز تا صبح پنجشنبه حجم سنگینی از بارش در استان پیش‌بینی می‌شود و بنابراین در اکثر مناطق احتمال آبگرفتگی و برخی مناطق سیلاب وجود دارد و تا حد امکان باید از تردد غیرضروری به ویژه در کنار سدها و مسیل‌ها خودداری شود.
وی ادامه داد: همچنین طی این مدت وقوع رعد و برق، صاعقه و تگرگ نیز در استان وجود دارد و کاهش محسوس دما از 5 تا 10 درجه در کل مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام/ح