خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصدومیت 54 نفر در "چهارشنبه سوری" کرمانشاه/ سوختگی 100 درصدی جوان سنقری

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 09:07
مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه از مصدومیت 54 نفر در حوادث چهارشنبه سوری امسال خبر داد.
نفر،مصدومان،سوري،ناحيه،چهارشنبه،آمار،كرمانشاه،مسئول،12،آزادي

ایسنا/کرمانشاه مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه از مصدومیت 54 نفر در حوادث چهارشنبه سوری امسال خبر داد.
اکبر آزادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کاهش 50 درصدی آمار مصدومین چهارشنبه سوری امسال نسبت به سال گذشته گفت: شیوع کرونا و خانه نشینی مردم در این کاهش آمار بی تاثیر نبوده است، اما متاسفانه باز هم عده ای بی توجه به هشدارها اقدام به استفاده از مواد محترقه خطرناک کرده و سلامت خود و دیگران را به خطر انداختند.
وی با اشاره به مصدومیت 54 نفر در حوادث چهارشنبه سوری امسال استان گفت: از این تعداد 42 نفر مرد و 12 نفر زن هستند.
آزادی خاطرنشان کرد: از مجموع مصدومان، 21 نفر از ناحیه چشم، 14 مورد از ناحیه دست، 12 نفر از ناحیه سر و صورت و چهار مورد از ناحیه پا آسیب دیده و سه نفر نیز دچار آسیب دیگر نواحی بدن شدند.
این مسئول خاطرنشان کرد: امسال متاسفانه سه مورد قطع انگشت داشتیم که مربوط به سه جوان در شهرستانهای سنقر و کلیایی، کرمانشاه و سرپل ذهاب بود.
وی یادآور شد: متاسفانه دراین بین جوان 30 ساله سنقری علاوه بر قطع انگشت شست، دچار سوختگی 100 درصدی شده و حال او وخیم است.
آزادی با بیان اینکه کرمانشاه تا ساعت 21 شب گذشته رتبه دوم کشور به لحاظ تعداد مصدومان را داشته گفت: در حال حاضر با این تعداد مصدوم به رتبه چهارم کشور رسیدیم که جای تاسف است و در این شرایط نباید این تعداد مصدوم می داشتیم.
وی یادآور شد: البته آمار قطعی مصدومان ساعت 12 ظهر امروز اعلام می شود که به نظر می رسد تفاوت محسوسی در آمار مشاهده نشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: شب گذشته علی رغم درگیری کادر درمان در بحث کرونا، 150 نیروی اورژانس به همراه 62 دستگاه آمبولانس در بحث چهارشنبه سوری و رسیدگی به مصدومان آن آماده باش بودند.
انتهای پیام