خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاسوس رژیم صهیونیستی ممنوع الخروج شد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 اسفند 1398 - 09:07
قاضی امور فوری در «نبطیه» لبنان دستور ممنوع الخروجی عامر الفاخوری را به مدت 2 ماده صادر کرد.
لبنان،حكم،عامر،صادر،دادگاه،قاضي،نظامي،نبطيه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد «احمد مزهر» قاضی امور فوری در نبطیه روز گذشته اعلام کرد «عامر الفاخوری» جاسوس رژیم صهیونیستی معروف به «قصاب الخیام» که دو روز قبل با حکم دادگاه نظامی لبنان آزاد شده بود٬ از این تاریخ به مدت 2 ماه ممنوع‌الخروج بوده و اجازه سفر هوایی یا دریایی و یا زمینی به خارج از خاک لبنان را ندارد.
در این دستور آمده که قاضی امور فوری در نبطیه در تاریخ 17 مارس 2020 بنا به درخواست جمعی از حقوقدانان و وکلا٬ عامر الفاخوری را ممنوع الخروج کرد٬ ادله این افراد برای درخواست ممنوع‌الخروجی الفاخوری٬ ارتکاب وی به جنایت‌هایی همچون قتل و شکنجه اسرای اردوگاه الخیام است.
همچنین بیم آن وجود دارد که در صورت خروج این جاسوس از کشور٬ دستگاه قضایی لبنان دیگر امکان پیگرد قانونی و جنایی او را نداشته باشد.
بنابراین قاضی امور فوری نبطیه با استناد به قانون آیین دادرسی مدنی لبنان دستور ممنوع ‌الخروجی عامر الفاخوری و مادرش را به مدت 2 ماه صادر کرد.
دو روز قبل دادگاه نظامی لبنان تحت فشار آمریکا حکم آزادی عامر الفاخوری را صادر کرد که سبب خشم لبنانی‌ها شد و واکنش‌های زیادی در پی داشت.
حزب‌الله لبنان به صدور حکم دادگاه نظامی لبنان برای آزادی قصاب الخیام به‌شدت واکنش نشان داده اعلام کرد که این حکم تحت فشارها و تهدیدات آمریکایی صادر شده است.
پس از آن «غسان الخوری» قاضی جنایی لبنان حکم صادر شده دادگاه نظامی در خصوص آزادی «عامر الفاخوری» جاسوس رژیم صهیونیستی در این کشور را مورد بررسی قرار داده و از دادگاه تجدید نظر خواست تا این حکم را لغو کرده و حکم بازداشت و محاکمه مجدد وی را صادر کند.
انتهای پیام/