خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بولسونارو برای دومین بار آزمایش کرونا داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 21:54
رئیس‌جمهور برزیل برای دومین بار در کمتر از یک هفته آزمایش تشخیصی ابتلا به ویروس کرونا داد.
كرونا،ويروس،برزيل،آزمايش،نفر،اعلام

هراس کرونا به جان رئیس‌جمهور برزیل افتاد؛
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یو اس نیوز، ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیل امروز برای دومین بار تحت آزمایش سنجش ابتلا به بیماری کرونا قرار گرفت.
پس از آنکه مشخص شد، بولسونارو در روز‌های اخیر با افرادی در تماس بوده که تعداد فزاینده‌ای از آن‌ها مبتلا به ویروس کرونا بوده اند، بار دیگر آزمایش ابتلا به کرونا داد.
دفتر ریاست جمهوری برزیل اعلام کرد نتیجه آزمایش بولسونارو ممکن روز سه شنبه اعلام شود، هر چند نتیجه این آزمایش معمولا ۴۸ ساعت طول می‌کشد.
رئیس‌جمهور برزیل اولین بار پنج شنبه گذشته پس از مشخص شدن ابتلای مسئول ارتباطات دفتر ریاست جمهوری این کشور به کرونا، آزمایش داد که نتیجه آن منفی اعلام شد.
تاکنون ۱۲ نفر از هئیت همراه بولسونارو در سفر به آمریکا و ۴ نفر دیگر که در طول این سفر در جلسات او حضور داشتند، به کرونا مبتلا شده و تحت مراقبت به سر می‌برند.
مقامات بهداشتی در ایالت سائوپائولو روز سه شنبه ثبت اولین مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا در برزیل را اعلام کردند.
تا‌کنون بیش از ۱۸۰ هزار نفر در ۱۶۳ کشور جهان به ویروس همه‌گیر کرونا مبتلا شده و بیش از ۷ هزار نفر نیز جان باخته‌اند.
ویروس کرونا با نام علمی «کووید-۱۹» اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع یافت.
هم‌اکنون اروپا به کانون اصلی شیوع این ویروس تبدیل شده است.
انتهای پیام/