خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه آفریقای جنوبی و سوئد با ظریف

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 21:34
وزرای خارجه آفریقای جنوبی و سوئد با وزیر خارجه ایران تلفنی گفتگو کردند.
گفتگو،خارجه،ايران،ظريف،امور

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، وزرای خارجه سوئد و آفریقای جنوبی جداگانه با همتای ایرانی خود تلفنی گفتگو کردند.
براین اساس، محمدجواد ظریف و خانم «نالدی پاندور» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی ساعتی پیش تلفنی گفتگو کردند.
در این گفتگو وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی ضمن ابراز همبستگی با کشورمان آمادگی کشورش را برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با کرونا اعلام کرد.
ظریف نیز ضمن قدردانی، بر ضرورت مقابله و عدم رعایت تحریم های غیرقانونی، یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران تاکید کرد.
* تأکید ظریف بر مقابله با تحریم‌های آمریکا
«آن لینده» وزیر امور خارجه سوئد نیزامشب در گفتگویی تلفنی با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود در خصوص روابط دوجانبه، شیوع کرونا در جهان و مسائل منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کرد.
در این گفتگو وزیر امور خارجه ایران ضرورت مقابله و عدم رعایت تحریم‌های غیرقانونی، یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران را به او یادآور شد.
انتهای پیام/