خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلای 145 نفر به کرونا در کرمانشاه / 576 نفر مشکوک به کرونا از بیمارستان ترخیص شدند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 15:30
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 145 نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند گفت: تاکنون 576 نفر مشکوک به این بیماری از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
نفر،كرونا،شكيبا،145

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: تاکنون 710 نفر بیمار مشکوک به کرونا در استان بستری شده که 576 نفر از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه اکنون 122 نفر در بیمارستان بستری هستند عنوان کرد: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان به 145 نفر رسیده که 12 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
شکیبا گفت: از 145 نفر مبتلا 67 نفر مربوط به شهرستان کرمانشاه، 18 نفر کنگاور، 10 نفر اسلام‌آباد غرب، چهار نفر هرسین، سه نفر صحنه، 29 نفر سنقر و کلیایی، 6 نفر گیلان‌غرب، سه نفر سرپل‌ذهاب، دو نفر پاوه و سه نفر جوانرود است.
انتهای پیام/832/ش