خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قبض گاز هم فرصت سه ماهه برای پرداخت گرفت

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 14:23
سخنگوی شرکت ملی گاز کشور گفت: مردم تا سه ماه می تواند قبوض گاز خود را پرداخت نکنند.
گاز،پرداخت،شركت،كرونا،قبوض،كنتور

به گزارش مشرق، محمد عسگری سخنگوی شرکت ملی گاز کشور با اشاره به قرائت کنتورهای خانگی و تجاری گاز با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود،گفت: طبق گزارشات دولت مردم تا سه ماه می تواند قبوض گاز خود را پرداخت نکنند، ولی توصیه ما به هموطنان این است که حدالامکان برای جلوگیری از انباشت مبلغ پرداختی گاز خود آن را پرداخت کنند.
او بیان اینکه مردم برای اعلام رقم کنتور، دریافت قبض و نحوه پرداخت خود نگرانی نداشته باشند، ادامه داد: مشترکان گاز می‌توانند با شماره ۴- ۸۱۹۷۲۵۰۱ تماس بگیرند یا حرف H را به شماره ۲۰۰۰۱۷۰۱ پیامک کنند و همچنین می توانند از طریق سایت شرکت به آدرس www.tehrangasco.ir یا کافه بازار درباره مقدار مصرف و نحوه پرداخت قبوض خود مطلع شوند.
سخنگوی شرکت ملی گاز کشور اضافه کرد:تا زمانی که شرایط بیماری کرونا عادی نشود کنتورخوان‌های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به در منازل مردم برای قرائت کنتور و محاسبه مقدار مصرف مراجعه نخواهند کرد.