خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غربالگری ۷۰ هزار نفر توسط هلال احمر همدان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 13:47
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: از ۱۳ اسفند تاکنون برای کنترل شیوع کروناویروس ۷۰ هزار نفر توسط نیروهای هلال احمر غربالگری شده که ۳۰ هزار نفر از این افراد با تب بالا تشخیص داده شدند.
احمر،هلال،جمعيت،غربالگري،پايگاه،نيروهاي،كمك،نيازمندان،تب

ایسنا/همدان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: از ۱۳ اسفند تاکنون برای کنترل شیوع کروناویروس ۷۰ هزار نفر توسط نیروهای هلال احمر غربالگری شده که ۳۰ هزار نفر از این افراد با تب بالا تشخیص داده شدند.
بهروز کارخانه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در این ایام نیروهای داوطلب هلال احمر در خط اول مبارزه با کروناویروس و کمک به هموطنان هستند که بدون هیچ چشم‌داشتی، خالصانه خدمت می کنند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر در طرح «همای رحمت» بسته های غذایی را به نیازمندان می رساند که ورود خیرین در این حوزه کمک شایانی به ما خواهد کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: با وجود اینکه هلال احمر در ۳۶۵ روز سال در آماده باش کامل است، تعداد ۱۳ پایگاه ثابت امداد جاده ای در ایام نوروز و ۱۳ پایگاه غربالگری و تب سنجی در آماده باش کامل هستند که ۵۰ نیروی داوطلب در این پایگاه ها فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: هلال احمر اقدام به چاپ و توزیع بروشورهای آموزشی در سطح منازل، نانوایی ها، مغازه ها و کل سطح شهرها کرده است تا آموزش های غربالگری، امداد و نجات و ...
را به مردم بیاموزد.
کارخانه تاکید کرد: کلیه انبارهای هلال احمر برای مواقع اضطراری پر هستند و ۳۰ هزار پتو برای نقاهتگاه احتمالی در نظر گرفته شده که از استاندار درخواست کردیم تا بازدیدی از این انبارها داشته باشد.
وی تصریح کرد: کلیه نیروهای هلال احمر به صورت داوطلبانه و بدون چشم داشتی خود را در معرض خطر و به ویژه کروناویروس قرار داده اند که باید قدردان این افراد باشیم چراکه هیچ فردی حاضر به معامله سلامتی خود با خدمت رسانی نیست.
این مقام مسئول اظهار کرد: خیران می توانند کمک های خود را از قبیل ماسک تا مواد ضدعفونی کننده و اقلام مواد غذایی را به جمعیت هلال احمر تحویل دهد تا به نیازمندان واقعی برسد.
انتهای پیام