خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد چشمگیر ایران در صنعت ساخت و ساز / ایران جزو ۵ کشور برتر حوزه مهندسی است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 04 اسفند 1397 - 16:50
حسینی گفت: طی ۴۰ سال گذشته رشد بسیار چشمگیری در بخش ساخت و ساز و حمل و نقل داشته‌ایم که نتیجه آن اعتماد به نیرو‌های جوان مهندسی است.
مهندسي،مسكن،كشور،شهرسازي،ساختمان،آثار،ايران،معاون،وزير،حسيني ...

معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مازیار حسینی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در مراسم گرامیداشت روز مهندس با بیان اینکه تاریخ مهندسی کشور قدمت ۵ هزار ساله‌ای دارد، گفت: طی چند وقت اخیر کتاب تاریخ مهندسی ۵ هزار ساله ایران در دانشگاه تهران رونمایی شد و در این کتاب تمامی زوایای پنهان و مهم مهندسی کشور مطرح شده است.
وی با بیان اینکه در ایران آثار تاریخی بسیار بزرگی وجود دارد که هنوز بعد از گذشت چندین هزار سال بسیاری از گردشگران و مهندسان خارجی از ساخت چنین آثاری شگفت‌زده هستند، گفت: مسجد شیخ لطف‌الله و میدان نقش جهان در اصفهان از جمله آثار مهندسی هستند که تمامی قوانین و مقررات مهندسی در این پروژه‌ها رعایت شده است.
حسینی با بیان اینکه متأسفانه در دوران قاجار و پهلوی با ورود پادشاهان بی‌کفایت میزان آثار عمرانی کشور کاهش یافته است، گفت: در دوران پهلوی پادشاهان معتقد بودند که نیرو‌های ایرانی هیچ هنری از خود ندارند و باید تمامی اقدامات علمی و پژوهشی توسط مهندسان کشور‌های خارجی انجام شود.
بیشتر بخوانید: مهار حاشیه نشینی استان خوزستان به بنیاد مسکن واگذار شد/ اتمام طرح مسکن مهر تا ۲ سال آینده
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: تحولاتی که بعد از انقلاب در بخش مهندسی، مسکن و ساختمان ایجاد شده است بسیار چشم‌گیر است به طوری که در بخش راه، مسکن و صنعت ساختمان شاهد آثار مهندسی فاخر هستیم.
وی افزود: در دوران پیش از انقلاب تنها ۳ پل حصارک، ستارخان و سیدخندان ساخته شده است، اما امروزه ایران جزو ۶ کشور مطرح دنیا به شمار می‌رود و با اعتماد به جوانان ایران، ساخت چنین آثار فاخری ایجاد شده است.
حسینی توضیح داد: در تمامی سال‌های بعد از انقلاب ما با جنگ و یا تحریم مواجه بودیم به طوری که امروزه سخت‌ترین تحریم‌های اقتصادی بر ما تحمیل شده است، اما آن چیزی که ما دنبال می‌کنیم، تفکر دینی و مدیریت ولایی است و کاری که باید انجام دهیم آن است که با روحیه جهادی نباید اجازه دهیم که دشمنان به کشور نظر داشته باشند.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: باید با کمک و همکاری تمامی نیرو‌های جوان و متخصص بتوانیم نقاط ضعف را برطرف کنیم و با هم‌افزایی ۵۰۰ هزار نیروی مهندس در کشور بتوانیم ایران آباد بسازیم.
انتهای پیام/