خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲ پرونده احتکار اقلام بهداشتی در خراسان جنوبی تشکیل شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 27 اسفند 1398 - 08:39
بیرجند- رئیس اداره نظارت و بازرسی صمت خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از سه هزار بازرسی در طرح ویژه نظارتی صورت گرفته است، گفت: ۱۲ پرونده مرتبط با احتکار اقلام بهداشتی تشکیل شد.
نظارت،اقلام،سازمان،بازرسي،پرونده،تهوري،اظهاركرد،ماسك،معدن،به ...

علی‌تهوری در گفت‌وگو با خبرنگارمهر اظهارکرد: طرح ویژه نظارت بر بازار پایان سال، از ابتدای اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال ۹۹ ادامه دارد.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: البته در شرایط فعلی به واسطه شیوع ویروس کرونا و فضای حاکم بر بازار، سطح تقاضای اقلام کالایی در جامعه به شدت کاهش یافته و از این نظر در مورد عرضه کالا نگرانی وجود ندارد.
تهوری ادامه‌داد: از طرف دیگر مردم اطمینان داشته باشند که هیچگونه کمبود کالایی در بازار وجود نخواهد داشت و نگران این موضوع نباشند.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه افزود: با توجه به شرایط جامعه از زمان ابلاغ طرح نظارتی، سازمان با اولویت نظارت بر اقلام بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده، دستکش و ماسک کار نظارت خود را پیگیری کرده که بسیار ارزشمند است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای طرح نظارتی سه هزار و ۶۵۳ مورد بازرسی صورت گرفته است که این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۹۵ پرونده به ارزش پنج میلیارد و ۱۳۵ میلیون ریال شده است.
یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به شکات برگشت داده شد
تهوری اظهارکرد: نکته مهم این است که در این مدت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برگشت به شکات از محل رسیدگی به شکایات صورت گرفته است.
وی بیان‌کرد: از مجموع پرونده‌های مرتبط با اقلام بهداشتی ۱۲ پرونده مربوط به عدم عرضه و احتکار ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده بوده است که با همکاری اطلاعات سپاه پاسداران و اطلاعات استان صورت گرفته است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی گفت: همچنین سه پرونده مربوط مربوط به گرانفروشی اقلام بهداشتی و چهار پرونده نیز مربوط به سایر تخلفات بوده است.
تهوری اظهارکرد: به استناد دستورالعمل سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده اقلامی چون ماسک، الکل، شوینده‌ها و مواد ضدعفونی‌کننده در گروه اولویت‌دار و کالاهای ضروری قرار دارد و مشمول کنترل قیمت، مبارزه با احتکار، گرانفروشی و اخفاء است.
وی بیان‌کرد: از این جهت توصیه ما به تمام فعالان اعم از متصدیان واحدهای صنفی، تجار و عمده فروشان این است که اگر این اقلام را در انبارهای خود دارند، حتماً انبارهای خود را در سامانه جامع انبارداری ثبت کنند.