خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احکام اجرایی مالیاتی و تامین اجتماعی مشمول تعویق ۳ ماهه می‌شود

فارس | برگزیده، اقتصادی | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 22:22
رئیس اتاق تعاون در نشست مشترک با رئیس جمهور پیشنهاد کرد که تمام احکام اجرایی مالیاتی و تامین اجتماعی مشمول تعویق ۳ ماهه شود که با موافقت رئیس جمهور همراه شد.
اقشار،ضعيف،كارهاي،كسب،حمايت،رئيس،سازمان

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، روز گذشته رئیس جمهوری در نشست مشترک با نمایندگان بخش‌های مختلف اقتصاد، بر حمایت از اقشار و کسب و کارهای ضعیف تاکید کرد.
رئیس جمهور در نشست مشترک با نمایندگان و فعالان اقتصادی بخش های غیردولتی، با برشمردن تصمیمات این نشست برای حمایت از اقشار و کسب و کارهای ضعیف جامعه گفت: مردم مطمئن باشند، نیازهای بهداشتی و درمانی و همچنین ارزاق عمومی و نیازمندی‌‌های ضروری زندگی آنها تامین شده و در حد امکان هم دولت حمایت خود را نسبت به اقشار و کسب و کارهای ضعیف انجام خواهد داد.
بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون نیز در این نشست با بیان مشکلات ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا برای فعالان اقتصادی و تعاونگران و آسیب‌های ناشی از آن، تعویق اجرای احکام سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی را پیشنهاد داد.
بنابر این گزارش، رئیس جمهور ضمن موافقت با این پیشنهاد بیان داشت: تمام احکام اجراییه سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی در مورد موسسات و فعالان اقتصادی و سایر موارد آن اعم از مسدود کردن حساب ها و توقیف اموال، تا سه ماه به تعویق بیفتد و در حد امکان هم دولت حمایت خود را نسبت به اقشار و کسب و کارهای ضعیف انجام خواهد داد.
انتهای پیام/ب