خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست خبری فرمانده انتظامی استان کردستان+ تصاویر

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 19:37
نشست خبری فرمانده انتظامی استان کردستان با اصحاب رسانه در سنندج برگزار شد.
انتظامي،استان،كردستان،خبرنگاران،اقدامات،پليس،فرمانده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نشست خبری سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان با اصحاب رسانه به‌منظور تشریح اقدامات و برنامه‌های پلیس برای چهارشنبه آخرسال در سنندج برگزار شد.
سرهنگ امیرهوشنگ حیدریان، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان در این نشست ضمن قدردانی از تعامل و تلاش‌های خبرنگاران بابت پوشش، انعکاس اخبار و اقدامات پلیس در استان اظهار داشت: یقیناً تلاش و دغدغه‌های خبرنگاران در راستای آگاه‌سازی و ارتقای آگاهی‌های عمومی مردم در پیشگیری از وقوع جرائم در جامعه، نقش به‌سزایی دارد.
وی با بیان اینکه حضور خبرنگاران در کنار پلیس تکمیل‌کننده اقدامات ناجا است، افزود: رویکرد اصلی پلیس ارتقای امنیت جامعه محور بوده که خوشبختانه این هدف با نگاه فرمانده انتظامی به تأثیر رسانه در ارتقای احساس امنیت و ایجاد ارتباط با خبرنگاران تحقق یافته و امیدواریم همواره در این راستا گام برداریم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان گفت: در طول سال‌جاری، یکهزار و 500 خبر از اقدامات نیروی انتظامی در رسانه‌های معتبر استان منعکس شده است.
در ادامه تصاویری از نشست خبری فرمانده انتظامی استان کردستان با اصحاب رسانه را می‌بینید:
انتهای پیام/481/ ع