سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنیاد مستضعفان به ٤ هزار دستفروش عیدی داد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 15:21
دستفروشانی که این مبلغ را دریافت می‌کنند، افرادی هستند که توسط شهرداری تهران شناسایی شده‌اند و جزو آن دسته از افرادی هستند، که در شمول گروه‌های کم درآمد جامعه قرار دارند.
تهران،شهرداري،بنياد،مبلغ،تومان،كرونا

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان, به دنبال توافقات صورت گرفته میان رییس بنیاد مستضعفان، مسوولان شهرداری تهران و شورای شهر، این بنیاد برای چهار هزار دستفروشی که در این روز‌ها به دلیل شیوع کرونا، با مشکلات معیشتی مواجه شدند، مبلغ چهار میلیارد تومان را به عنوان عیدی تخصیص داد.
بر اساس این گزارش، بنیاد مستضعفان برای هریک از این چهار هزار نفر، مبلغ یک میلیون تومان را تحویل شهرداری تهران داد تا طی امروز و فردا به آن‌ها تحویل داده شود.
دستفروشانی که این مبلغ را دریافت می‌کنند، افرادی هستند که توسط شهرداری تهران شناسایی شده‌اند و جزو آن دسته از افرادی هستند، که در شمول گروه‌های کم درآمد جامعه قرار دارند و شیوع کرونا در کشور، معیشت آن‌ها را با مشکلاتی مواجه کرده است.
بر اساس اعلام شهرداری تهران، این افراد در اقصی نقاط تهران شناسایی شده اند و مشخصات آن‌ها در بانک اطلاعاتی شهرداری پایتخت ثبت شده است.
بیشتربخوانید:پرداخت بیش از ۳۴ میلیارد تومان وام به دانشجویان محروم
دستفروشان پارکینگ پروانه، بساط گستران مناطق جنوب شهر و دستفروشان مناطق مختلف تهران در این لیست قرار دارند.
انتهای پیام/