خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۱ هزار عدد مواد محترقه در قزوین کشف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 14:59
قزوین- فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف 51 هزار و 500 عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در شهر قزوین خبر داد.
پليس،محترقه،مجاز،مواد،حاجيان،قضائي،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مهدی حاجیان در این باره اظهار داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی توسط عوامل پلیس امنیت عمومی از فعالیت یک واحد صنفی در خصوص توزیع مواد محترقه غیر مجاز مطلع و شناسایی و دستگیری فرد متخلف در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی با مراقبت‌های نا محسوس و پس از هماهنگی با مقام قضائی در اقدامی غافلگیرانه در بازرسی از واحد صنفی و منزل متهم ۵۱ هزار و ۶۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد، اذعان داشت: به استناد قانون مجازات اسلامی هرگونه قاچاق، خرید و فروش و … مواد منفجره و محترقه بطور غیر مجاز جرم محسوب و مرتکب آن به مجازات مندرج در قانون محکوم می‌شود.
سردار حاجیان در پایان از شهروندان خواست: با توجه به نزدیک شدن چهارشنبه آخر سال و به منظور جلوگیری از حوادث محتمل در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را سریعاً به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.