خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویلموتس: چهار پیشنهاد را بعد از ترک ایران رد کردم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 12:59
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید پس از ترک ایران، چهار پیشنهاد داشته است.
ملي،تيم،پيشنهاد،فوتبال،ماه،شالكه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مارک ویلموتس که پس 6 ماه همکاری با فدراسیون فوتبال ایران در ماه آبان از سمت خود به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران کناره‌گیری کرد، در تازه‌ترین اظهارنظرش در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «ایلِوِن اسپورت» انگلیس، گفت: از اواسط ماه نوامبر و پس از پایان همکاری‌ام با فدراسیون فوتبال ایران، دو پیشنهاد در رده ملی و دو پیشنهاد در رده باشگاهی داشته‌ام، هرچند تمامی این چهار پیشنهاد را رد کردم چون حسی به آنها نداشتم.
تلفنم هنوز هم زنگ می‌خورد، اما به شما این اطمینان را می‌دهم که تا پیش از ماه ژوئن خبری نخواهد بود.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال بلژیک همچنین خبر داد در سال 2016 شرایط برای بازگشت به شالکه و هدایت این تیم آلمانی را داشته است.
او در این باره اظهار داشت: زمانی که سرمربی تیم ملی بلژیک بودم پیشنهاد سرمربیگری شالکه را دریافت کردم.
اگر می‌خواستم می‌توانستم هدایت شالکه را در همان موقع برعهده بگیرم، اما وقتی تحت‌قرارداد هستید باید به آن احترام بگذارید.
همچنین قبول سرمربیگری تیم ملی بلژیک یک انتخاب قلبی بود، بنابراین به فکر ترک آن نبودم.
شاید در آینده هدایت تیمی دیگر در آلمان را برعهده گرفتم، باید ببینیم چه خواهد شد.
انتهای پیام/