آغاز آزمایش بالینی واکسن کروناویروس
گروههای تحقیقاتی زیادی در سرتاسر دنیا برای ساخت واکسن کروناویروس تلاش میکنند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت. شرکت "مدرنا"(Moderna) ایالاتمتحده نیز که در این فعالیت شرکت دارد از آغاز آزمایش انسانی واکسن جدید خود در روز دوشنبه خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی گروههای تحقیقاتی زیادی در سرتاسر دنیا برای ساخت واکسن کروناویروس تلاش میکنند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
شرکت "مدرنا"(Moderna) ایالاتمتحده نیز که در این فعالیت شرکت دارد از آغاز آزمایش انسانی واکسن جدید خود در روز دوشنبه خبر داد.
به گزارش نیوز، مقامات دولتی اظهار کردند: اولین نمونه آزمایش بالینی واکسن جدید برای مقابله با کروناویروس، میزان لازم از این واکسن را در روز دوشنبه دریافت خواهد کرد.
پژوهشگاه ملی بهداشت و موسسه تحقیقات سلامت Kaiser Permanente واشنگتن در سیاتل بودجه این آزمایش را تأمین میکند.
مقامات بهداشت عمومی اظهار کردند: اعتبارسنجی این واکسن 12 تا 18 ماه زمان لازم دارد.
این آزمایش با 45 داوطلب جوان با میزانهای مختلف واکسن تایید شده شرکت مذکور، اجرا میشود.
هدف از این آزمایش شناسایی عوارض این واکسن اعلامشده است.
دهها گروه تحقیقاتی در سراسر جهان برای ساخت واکسن بیماری کووید-19تلاش میکنند ، آنان انواع مختلفی از واکسنها را که با فناوریهای جدید تولید شدند که نهتنها سریعتر از تلقیحهای سنتی تولید میشوند بلکه ممکن است قویتر نیز باشند را موردبررسی قرار میدهند.
حتی هدف برخی از محققان واکسنهای موقتی است، مانند مواردی که بتواند یک ماه یا دو ماه از افراد محافظت کند.
شرکت داروسازی Inovio نیز قصد دارد آزمایشهای ایمنی واکسن موردنظر خود را در ماه آینده در چندین داوطلب در دانشگاه پنسیلوانیا و یک مرکز آزمایش در کانزاس سیتی، میسوری آغاز کند و پسازآن یک مطالعه مشابه در چین و کره جنوبی انجام شود.
مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی(NIH) گفت: حتی اگر آزمایشهای ایمنی اولیه موفقیتآمیز باشد، استفاده گسترده آن یک سال تا یک سال و نیم بعد خواهد بود.
برای تولیدکنندگان واکسن، این مدتزمان، ضروری است زیرا نیاز به مطالعات اضافی در مورد هزاران نفر دارند تا عملکرد واکسن را بررسی کنند.
در حال حاضر، هیچ درمان ثابتشدهای برای این بیماری وجود ندارد.
در چین دانشمندان، ترکیبی از داروهای اچ آی وی و همچنین یک داروی تجربی ( Remdesivir داروی مبارزه با ابولا) را برای درمان بیماران مبتلا به کروناویروس بررسی میکنند.
در ایالاتمتحده، مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا آزمایش برخی از موارد تجربی را در برخی آمریکاییها که در سفر با کشتی قرنطینه شده در ژاپن به بیماری کووید-19 مبتلا بودند را انجام داده است.
برای اکثر افراد، کروناویروس جدید فقط علائم خفیف یا متوسط مانند تب و سرفه ایجاد میکند و در افراد مسن و افراد دارای مشکلات زمینهای، باعث شدت بیماری و ذاتالریه میشود.
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، افراد مبتلابه بیماری خفیف طی دو هفته بهبود مییابند، درحالیکه درمان مبتلایان در وضعیت شدیدتر بیماری، ممکن است سه تا 6 هفته زمان لازم داشته باشد.
انتهای پیام