خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۱۰۰ میلیون ریالی خیرین نهاوندی برای تهیه ملزومات پزشکی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 11:40
نهاوند - رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند از کمک ۱۰۰ میلیون ریالی خیرین سلامت نهاوندی برای تهیه ملزومات پزشکی در این شهرستان خبر داد.
نهاوند،مصرفي،شهرستان،درمان،خيرين،سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر، مومنعلی دارابی اظهار کرد: طی روزهای گذشته با هدف غلبه هرچه بهتر کادر درمان شهرستان نهاوند بر ویروس کرونا و تمرکز هرچه بیشتر بر درمان بیماران؛ خیرین سلامت شهرستان نهاوند نسبت به اختصاص مبالغی برای تهیه کالاهای پزشکی اقدام کردند.
وی با اشاره به اینکه پیش از این حمید جهانیان عضو مجمع خیرین سلامت نهاوند مبلغ ۶۲۰ میلیون ریال برای تأمین موارد مصرفی همچون ماسک و دستکش اهدا کرد، گفت: در ادامه این اقدام خدا پسندانه وحید خزایی عضو شورای شهر نهاوند مبلغ ۴۰ میلیون ریال و آقایان ترکاشوند، نوروزی و متین هر یک ۲۰ میلیون ریال برای خرید ملزومات مصرفی پزشکی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند اهدا کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: با خرید ملزومات مصرفی بهداشتی گوشه‌ای از کمبودهای مواد مصرفی پزشکی برطرف می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: مواد مصرفی از الزامات شهرستان نهاوند است و همت و همیاری خیرین سلامت برای خرید این اقلام نقش مؤثری در جبران کمبودهای آن خواهد داشت.