خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۶۵ نفری کشته‌های تصادفات درون شهری در تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 11:39
رئیس پلیس راهور پایتخت گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با کاهش ۶۵ نفری کشته‌های درون شهری، رتبه اول کشور را در سال ۹۸ کسب کرده است.
راهور،پليس،رتبه،پايتخت،شهري

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا مهماندار صبح امروز در گردهمایی (ویدئو کنفرانس) فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: با اجرای تدابیر پلیس راهور پایتخت در ۱۱ ماهه امسال تعداد جانباختگان تصادفات درون شهری به ۶۵ نفر کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: پلیس راهور تهران بزرگ با کاهش ۶۵ نفری کشته‌های درون شهری، رتبه اول کشور را در سال ۹۸ کسب کرده است.
رئیس پلیس راهور پایتخت گفت: رتبه دوم متعلق به خراسان رضوی است که پلیس راهور پایتخت در حالی در رتبه اول قرار دارد که با خراسان رضوی دو برابر اختلاف کشته‌شدگان درون شهری را دارد.
مهماندار تصریح کرد: در سه ماهه سوم مثل دوره‌های قبل رتبه اول کشوری را در تمامی آیتم‌های پلیس راهور کسب کرده‌ایم.
وی اظهار داشت: برای ترافیک‌هایی که در طی خریدهای شب عید در معابر پایتخت ایجاد می‌شود، آمادگی کامل داریم اما با توجه به بحث‌های اخیر (کرونا) سطح حضور مردم در شهر کم شده است ولی همچنان مأموران ما آمادگی کامل را دارند.
ادامه دارد...