جزئیات نشست اضطراری بهداشتی/ برنامههای دولت برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا
دولت لبنان روز گذشته طی یک نشست اضطراری بهداشتی٬ چندین طرح به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کروناویروس در این کشور مصوب کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، «منال عبدالصمد» وزیر رسانه لبنان تصمیمات اتخاذ شده در نشست اضطراری دولت در زمینه مقابله با ویروس کرونا را که روز گذشته در کاخ ریاستجمهوری این کشور برگزار شد به شرح زیر گزارش داد:
1-اعلام بسیج عمومی از 15 تا 29 مارس 2020 به منظور اجرای برنامههای زیر:
-تاکید بر لزوم ماندن شهروندان در منازل و جلوگیری از ترددهای غیرضروری.
-تاکید بر عمل به همه تصمیمات اتخاذ شده در خصوص جلوگیری از اجتماع در اماکن عمومی و خصوصی و نیز امور مربوط به مسافرتهای داخلی و خارجی.
-بسته شدن فرودگاه بینالمللی «رفیق حریری» و کلیه بنادر هوایی و دریایی و زمینی از 18 تا 29 مارس 2020 که البته این محدودیت شامل نیروهای «یونیفل» و هیئتهای دیپلمات معتبر در لبنان و سازمان های بین المللی و هواپیماهای حمل و نقل و افرادی که برای شرکتهای مرتبط با عملیات حفاری در بلوک شماره 4 کار می کنند٬ نمیشود.
-لبنانیها و اعضای خانواده آنها که هویت لبنانی و یا کارت اقامت دارند یا ندارند میتوانند تا تاریخ 18 مارس مشروط به این که تست کرونای آنها منفی باشد به لبنان بازگردند.
البته این مورد شامل مسافران کشورهایی که پیش از این سفر آنها به لبنان ممنوع شده بود نمیشود.
-بسته شدن ادارات٬ موسسات عمومی٬ شهرداریها٬ اتحادیهها٬ دانشگاهها٬ مدارس رسمی و خصوصی و مهدکودکها.
2-تعلیق کار شرکتها و موسسات خصوصی و تجاری و دفاتر مشاغل آزاد؛ البته مراکز مربوط به تولید و ذخیره و فروش مواد غذایی و تولیدات کشاورزی و کالاهای ضروری شامل این تعطیلی نمیشوند.
3- مقامات، ادارات دولتی، نهادهای عمومی، شهرداریها، اتحادیههای آنها و کلیه خدمات نظامی و امنیتی که هر کدام با توجه به تخصص خود، وظیفه اجرای سریع این تصمیمات را دارند.
4-واردات ملزومات و تجهیزات پزشکی٬ بیمارستانی و آزمایشگاهی مربوط به مقابله با ویروس کرونا و درمان مبتلایان٬ از عوارض گمرکی معاف است.
5-وزیرامور خارجه موظف است در هماهنگی با وزیر بهداشت٬ اقدامات لازم را در خصوص ارتباط با سفارتخانهها و سازمانهای منطقهای و بینالمللی به منظور واردات تجهیزات پزشکی و کمکهای مربوطه در زمینه مقابله با ویروس کرونا٬ انجام دهد.
6-وزیر رسانه و شورای ملی رسانه وظیفه دارد با هماهنگی وزارت بهداشت و اتحادیه پزشکان در بیروت و طرابلس٬ برنامههای صحیح مربوط به ویروس کرونا و چگونگی برخورد با آن را از طریق ابزار رسانهای به مردم آموزش دهد.
7-وزارت داریی موظف است هزینههای مربوط به اجرای برنامههای طراحی شده در نشست اضطراری دیروز را تامین کند.
انتهای پیام/