خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور مادورو برای قرنطینه ۷ ایالت ونزوئلا

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 10:13
رئیس جمهوری ونزوئلا امروز (دوشنبه) گفت،‌ هفت ایالت از جمله کاراکاس، پایتخت برای مقابله با گسترش کرونا ویروس قرنطینه شده‌اند.
قرنطينه،كرونا،مادورو،كاراكاس

رئیس جمهوری ونزوئلا امروز (دوشنبه) گفت،‌ هفت ایالت از جمله کاراکاس، پایتخت برای مقابله با گسترش کرونا ویروس قرنطینه شده‌اند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در جریان سخنرانی برای ملت اعلام کرد:‌ این قرنطینه از ۵ صبح به وقت محلی دوشنبه ۱۶ مارس آغاز شده و شامل ایالت‌های لا گویرا، میراندا، کوخدس، زولیا، آپوره، تاچیرا و کاراکاس می‌شود.
بر اساس صدور دستور این قرنطینه، مردم باید کسب و کارشان را متوقف کرده، در خانه بمانند و کلاس‌های درس مدارس و دانشگاه‌ها هم به حالت تعلیق در می‌آید.
مادورو همچنین اعلام کرد، تعداد تایید شده موارد ابتلا به کرونا ویروس از ۱۰ تن به ۱۷ مورد افزایش یافته است.
انتهای پیام