خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلگری به رونالدو استراحت می‌دهد

فارس | ورزشی | شنبه، 04 اسفند 1397 - 15:08
ابرستاره پرتغالی یوونتوس ایتالیا در بازی با بولونیا به خاطر لیگ قهرمانان اروپا، در ترکیب اصلی نخواهد بود.
بازي،گزارش،بولونيا،پرتغالي

ابرستاره پرتغالی یوونتوس ایتالیا در بازی با بولونیا به خاطر لیگ قهرمانان اروپا، در ترکیب اصلی نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه گازتادلواسپورت گزارش کرد ماسیمیلانو آلگری در این اندیشه است که به مهاجم ارزشمند پرتغالی تیمش، استراحت دهد.
طبق نوشته گزارشگر این نشریه، این اقدام بخشی از برنامه‌ کاملی است که مسئول فنی تورینی‌ها برای بازی برگشت با اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان اروپا در سردارد.
زیرا در بازی رفت تیم تحت امر آلگری 2 بر صفر مغلوب شد.
طبق این گزارش مصاف با بولونیا در تاریخ 24 فوریه انجام می‌شود و پس از آن مسابقه با اتلتیکو در تورین انجام می‌گیرد.
انتهای پیام/ر