خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

200 گروه جهادی آماده غربالگری ویروس کرونا در خوزستان هستند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 21:32
جانشین قرارگاه جهادی شفاء خوزستان با اشاره به شتاب یافتن فعالیت‌های بهداشتی و درمانی سپاه در خوزستان گفت: 200 گروه جهادی آماده غربالگری ویروس کرونا در خوزستان هستند.
خوزستان،قرارگاه،جهادي،درماني،اقدامات،بهداشت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز؛ نشست هم‌اندیشی جانشین قرارگاه جهادی شفاء سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان با مدیران مراکز بهداشت و درمان شهرستان‌های استان امروز به شکل ویدئو‌کنفرانس برگزار شد.
در این نشست که با هدف ایجاد هماهنگی اقدامات ضدکرونایی در خوزستان برگزار شد، عبدالرضا حاجتی معاون هماهنگی سپاه خوزستان و جانشین قرارگاه جهادی شفا در جریان اقدامات درمانی و بهداشتی در مراکز درمانی قرار گرفت.
حاجتی در این نشست ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته گفت: مردم نقش مهمی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا دارند.
مردم لازم است سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام کنند.
وی با اشاره به سطح آمادگی بالا در قرارگاه درمانی –بهداشتی شفا بیان داشت: 200 گروه جهادی- مردمی آماده غربالگری و بیماری‌یابی ویروس کرونا در خوزستان هستند.
سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این جلسه اظهار داشت: مراحل بیماری‌یابی و غربالگری باید با جدیت انجام شود، نباید اجازه دهیم روند شیوع به صورت خفته و پنهانی پیش روی کند.
‌انتهای پیا/341/ ز