۱۶ واحد تولیدی غیرفعال سیستان و بلوچستان به چرخه تولید بازگشت
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 21:18
زاهدان- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۱۶ واحد تولیدی این استان امسال از طریق پیگیریهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دوباره فعال شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، ماندانا زنگنه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای ایجاد اشتغال و رونق تولید در استان در سالجاری ۳۶ نشست این کارگروه برگزار شد که نتیجه آن ۲۸۸ مصوبه بوده است.
وی ادامه داد: تاکنون با پیگیرهای انجام شده ۱۷۳ مصوبه در سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ۱۶ واحد تولیدی غیرفعال به چرخه تولید بازگشتند و ظرفیت ۲۷ واحد دیگر نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: ایجاد زمینه مناسب برای جذب سرمایه گذاران، ایجاد تولید و اشتغال از جمله محورهایی بوده که در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفته است.