خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین شمار مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 20:56
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی روز یکشنبه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی را ۲۱۳ نفر اعلام کرد.
رژيم،صهيونيستي،كرونا،ويروس،نفر

به گزارش مشرق، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خبر داد که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۲۱۳ نفررسیده است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، از این تعداد ۴ نفر بهبودی خود را بدست آورده و ۱۶۵ نفر نیز در بیمارستان بستری هستند.
حال دو نفر از مبتلایان به ویروس کرونا نیز بحرانی اعلام شده است.
«نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز هشدار داد که ممکن است میزان مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی به ۳۲۰۰ نفر در روز نیز افزایش یابد.
همچنین روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» امروز (یکشنبه) اعلام کرد، در پی ابتلای چهار نفر در فلسطین اشغالی به ویروس کرونا با منبع نامشخص، نگرانی در محافل پزشکی این رژیم تشدید شده است.
بر اساس این گزارش، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تخمین زده بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ بیمار تاکنون شناسایی نشده‌اند و نگرانی زیادی بابت عدم شناسایی آنها وجود دارد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز امروز خبر داد که سازمان‌های امنیتی این رژیم از جمله موساد برای کمک به کابینه برای تأمین امکانات پزشکی جهت مقابله با ویروس کرونا وارد عمل شده‌اند.