خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیق همکاری فرماندهی عملیات مشترک عراق با ائتلاف آمریکایی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 15:59
فرماندهی عملیات مشترک عراق از تعلیق همکاری این فرماندهی با ارتش آمریکا پس از حمله هوایی به مقرهای نظامی عراق خبر داد.
عراق،حمله،نظامي،ائتلاف،پايگاه،تعليق

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری المعلومه عراق، تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد پس از حمله هوایی ائتلاف به اصطلاح ضدداعش به مقرهای نظامی عراق، این فرماندهی همکاری خود با ائتلاف را به حالت تعلیق درمی‌آورد.
او افزود: در پی این تجاوز همکاری با ائتلاف بین‌المللی تا زمان اعلام یک اصل مشارکت جدید میان دو طرف متوقف و به حالت تعلیق در‌می‌آید.
این در حالیست که پیش از این یک منبع آگاه امنیتی عراق در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک از اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به پایگاهی نظامی در عراق خبر داده بود.
در حمله روز گذشته به پایگاه التاجی ۲۵ راکت ۱۰۷ میلیمتری به سوی محل استقرار نظامیان تروریست آمریکایی شلیک شد.
پیشتر نیز در حمله راکتی روز چهارشنبه به پایگاه التاجی، یک نظامی و یک پیمانکار آمریکایی و یک نظامی انگلیسی کشته شدند.
آمریکا نیرو‌های مردمی عراق را متهم به انجام این حملات کرد و در حمله هوایی متجاوزانه‌ای پایگاه‌های گردان‌های حزب‌الله عراق را هدف قرار داد.
انتهای پیام/