سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۵ هزار قلم انواع مواد محترقه در قزوین

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 14:10
قزوین- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین از کشف بیش از ۵ هزار انواع مواد محترقه در قزوین خبر داد.
محترقه،توزيع،مواد،دستور،پليس،توجه،قرار

سرهنگ احمد اشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت با توجه به ایام پایانی سال در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با توزیع کنندگان و فروشندگان مواد محترقه بازدید از واحدهای صنفی را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در این راستا با توجه به کسب خبر از منابع موثق و اقدامات اطلاعاتی مبنی بر فعالیت یک خواروبار فروشی در یکی از روستاهای اطراف شهر قزوین در زمینه توزیع مواد محترقه با هماهنگی مقام قضائی تعداد ۵ هزار و ۲۰۰ عدد انواع محترقه کشف و یک نفر دستگیر شد.
معاون اجتماعی استان بابیان اینکه برخورد با توزیع کنندگان مواد محترقه با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد به شهروندان توصیه کرد: با نظارت بیشتر بر رفتار کودکان و نوجوانان بخصوص در شب چهارشنبه آخر سال از وقوع حوادث تلخ و جبران ناپذیر پیشگیری کنند.