اجرای طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در چهارمحال و بختیاری
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخممرغ، شیر، عسل، آلایشهای خوراکی دام و طیور و ...) همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری اجرای میشود.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخممرغ، شیر، عسل، آلایشهای خوراکی دام و طیور و ...) همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری اجرای میشود.
حسین صالحی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه این طرح از ۲۵ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه مییابد، بیان کرد: شهروندان برای تهیه انواع گوشت قرمز و آلایشهای خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، خرید کنند.
صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ اکیپ ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسیهای بهداشتی در این ایام به ارائه خدمت میپردازند.
وی گفت: مردم از تهیه مواد مورد نظر خود از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دورهگردها و ...
خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، به نزدیکترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: هماهنگیهای لازم برای انجام بازدیدهای مشترک اکیپهای سیار دستگاهها و ارگانهای همکار در این طرح (معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و ...) انجام گرفته است.
انتهای پیام