خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 13:57
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور و ...) همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری اجرای می‌شود.
بهداشتي،طرح،دامپزشكي،بختياري،انواع،اكيپ،چهارمحال،دامي

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور و ...) همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری اجرای می‌شود.
حسین صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه این طرح از ۲۵ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه می‌یابد، بیان کرد: شهروندان برای تهیه انواع گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، خرید کنند.
صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ اکیپ ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسی‌های بهداشتی در این ایام به ارائه خدمت می‌پردازند.
وی گفت: مردم از تهیه مواد مورد نظر خود از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دوره‌گردها و ...
خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، به نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای انجام بازدیدهای مشترک اکیپ‌های سیار دستگاه‌ها و ارگان‌های همکار در این طرح (معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و ...) انجام گرفته است.
انتهای پیام