خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح تعطیلی بازار در لرستان ۸۰ درصد موفقیت‌آمیز بوده است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 13:24
استاندار لرستان گفت: طرح تعطیلی بازار در استان ۸۰ درصد موفقیت‌آمیز بوده است.
توليد،استان،خادمي،الكل،لرستان،استاندار،مواد،ژل،ماسك

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: طرح تعطیلی بازار در استان ۸۰ درصد موفقیت‌آمیز بوده است.
سید موسی خادمی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشبختانه استان در تولید الکل و مواد ضدعفونی، ژل و ...
جز استان‌های است که نسبتاً وضع مطلوبی دارد.
وی تصریح کرد: تعدادی کارخانه داشتیم که از قبل لوازم بهداشتی و آرایشی و مواد شوینده را تولید می‌کردند اکثر آن‌ها خط تولید خود را به موادی که امروز مورد نیاز جامعه است تبدیل کرده‌اند.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همه ظرفیت کار می‌کنند این چند واحدی که در تولید ژل در سایزهای مختلف و به‌صورت اسپری و مایع کار می‌کنند ظرفیت بسیار خوبی دارند.
خادمی اضافه کرد: تنها محدودیتی که در حال حاضر وجود دارد از لحاظ مواد اولیه(الکل) است که نسبت به تولید در استان الکل وجود ندارد.
وی بیان کرد: در این راستا باید تلاش کنیم از سایر استان‌ها وارد کنیم علیرغم اینکه در ماسک و دستکش در استان مشکل داریم در راستای ژل و مواد ضدعفونی‌کننده در استان مشکل ما کمتر است.
استاندار لرستان ادامه داد: در حوزه تولید ماسک نساجی و زاگرس پوش و برخی واحدهای خرد در بروجرد و ازنا نیز در این راستا وارد تولید شده‌اند.
خادمی عنوان کرد: امیدواریم در چند روز آینده مشکلات ما کمتر شود واحد تولید الکل داشتیم که تا دیروز مشکلاتی داشت از دیروز مجوز آن گرفته شد و آن نیز وارد چرخه تولید شد که باعث بهبود وضعیت خواهد شد.
وی با اشاره به تعطیلی بازار در استان اظهار کرد: بازاریان و اصناف همکاری خوبی داشتند و ۸۰ درصد طرح موفقیت‌آمیز بوده است.
استاندار لرستان تصریح کرد: اگر جای لازم باشد از پلمب و قوه قهریه نیز استفاده خواهد شد.
خادمی خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی برای تأمین نیازهای اولیه مردم وجود ندارد و در ایام نوروز فروشگاه‌های مداد غذایی، بهداشتی و داروخانه‌ها تعطیل نخواهند شد و از حیث موارد ضروری مشکلی به وجود نخواهد آمد.
وی با اشاره به کنترل ورود و خروج شهرهای استان، افزود: تمام ورودی‌ها کنترل می‌شوند ولی احتمال تشدید آن وجود دارد که تا فردا آن را تشدید کنیم.
انتهای پیام